Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Leerlingen

Kinderraad

Heb je het over leerlingen, dan denk je al snel aan de kinderraad en dat zijn wij dus. Ook al willen we niet allemaal op de foto, we willen je toch graag iets over ons vertellen!

We zijn gekozen uit en door de leerlingen van de school uit de groepen 5, 6, 7
en 8. We denken mee over allerlei verschillende onderwerpen.
Heb je ons nieuwe logo al gezien? Nou,
daar hebben wij dus over nagedacht!

De kinderraad vergadert 6 keer per jaar onder schooltijd.
Onze directeur is er dan ook bij.

Bij de ingang bij de groepen 3 hangt onze ideeënbus.
Daar mag iedereen tips, ideeën en vragen in doen!
Hoe leuk is dat?

Ontmoet Vince

Ik zit in groep 7 en er zitten hier leuke kids op school. Vooral de jongens zijn tof, omdat we samen heerlijk kunnen voetballen in de pauzes. Ook kunnen we in de pauze tafeltennissen en basketballen. Ik heb mijn eigen Chromebook op school: we gebruiken deze voor spelling en rekenen, maar ook gebruik ik hem voor een werkstuk. In de ochtend werken we op Chromebooks en daarna in werkboeken. Het is namelijk niet heel goed om de hele dag achter een scherm te werken.

Het moeilijkste jaar op de basisschool is denk ik groep 7, omdat we super veel moeten leren over
rekenen en spelling. Meester Armand kan goed vertellen en hij is gezellig. Iedere leerkracht hier op school is anders en daar houd ik van.

Mijn passie, of mijn talent zoals ze het hier op school ook wel noemen, is begrijpend lezen. Na groep 8 wil ik naar het Strabrecht College. Het aller grappigste dat hier gebeurde was dat mijn broek laatst openscheurde. Met tape hebben we toen mijn broek geplakt: dat was wel lachen!